/ personen / Ronald Pras
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]telefoon: 0621973324ronaldpras.nl

Mijn bedrijven

Rubrieken

vakgebied

AV opdrachtfilms, Commercial, Documentaire, Drama, ENG / reportage, Internet media, Korte film, Lange speelfilm, Televisieprogramma, Videoclip

Ronald Pras

keywords: cameraman, editor

ik ben een veelzijdige cameraman met veel ervaring. Zit ruim 16 jaar in het vak en heb een grote liefde voor documentaires en commercials. Ik kan mijn stijl het best omschrijven als een fotografische manier van filmen. Ik werk met alle systemen camera's. Steeds meer film ik met cinema camera's. De meerwaarde van dit soort camera's is dat ze door de censor een meer filmisch beeld opleveren.Ik ben in het bezit van een eigen set inclusief geluid en licht Heb ervaring in zowel binnen als buitenland. Heb veel ervaring in ENG,EFP.

Informatie

trackrecord
diverse producties voor zowel regionale, publieke en commerciele televisie omroepen. Daarnaast veel opdrachtfilms gemaakt voor bedrijven en instellingen.
prijzen
2 NL awards
vraag mij voor
documentaires, series, bedrijfsfilms, videoclips, drama producties.
bijzonderheden
beheers verschillende stijlen van cameravoering. Afhankelijk van het onderwerp dient de cameraman in te spelen op het onderwerp door zijn stijl van draaien. Dit kan filmisch zijn (documentaires) of juist snel en vol actie (videoclips, muziekregistraties, commercials) Ik beheers alle stijlen van filmen.
equipment
Beschik over eigen licht, beschikt camera set; Black Magic camera 4K
hardware kennis
Final cut pro, adobe CS6
software kennis
Final cut pro, adobe CS6