/ personen / Marlous Jong
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]telefoon: 0624451744tactagents.nl

Mijn bedrijven

vakgebied

Commercial, Internet media, Televisie drama / Dramaserie, Theater / Stage

Marlous Jong

keywords: manager, agent

Marlous heeft in 2003 het Management Talent Adviesbureau TACT-Agents opgericht en heeft inmiddels ruim 13 jaar ervaring in exclusief artiestenmanagement. Zij is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en heeft eerder als marketeer gewerkt voor Multinationals en als IT Consultant. Marlous treedt op als agent, waarbij zij de artistieke, creatieve en sportieve talenten adviseert bij contracten, contractonderhandeling, financien en juridische zaken. Zij onderhoudt de contacten in het creatief zakelijke werkveld en is per opdracht te benaderen om als agent/manager op te treden. Gewoon hands-on en adhoc.

After ten years working intensively for TACT-Agency for an exclusive group of actors and Talents, I'm working now as an agent on consultancy base. You can approach me for any single assignment for assisting you with contract negotiations, financial and legal matters.

Informatie

trackrecord
Zie de website bij Portfolio.
vraag mij voor
Wanneer jij als acteur, zanger of sporter tegen de zakelijke kanten aanloopt van je werk en daar niet of onvoldoende voor jezelf uitkomt, kun je altijd contact met mij opnemen om te kijken of ik hierin iets voor jou kan betekenen. Ik ben gewoon te bereiken op een mobiele telefoon of per mail en alle sociale media die nu in de lucht hangen.
Zaken zoals contract onderhandeling, sparringspartner, advies bij contracten en zakelijke afspraken, financiele kwesties en juridisch advies.
bijzonderheden
Ik houd van een persoonlijke benadering. Inmiddels een ruime ervaring in de creatieve culturele sector. Voel me betrokken bij mijn werk. Ben gepassioneerd voor theater, film en creaties. Beschik over een natuurlijk organisatie talent. Houd van structuur en overzicht en duidelijkheid. Werk graag op basis van vertrouwen. Ben kalm en rustig. Anderen waarderen mijn evenwichtigheid. Ik luister graag naar anderen en ben nieuwsgierig en geinteresseerd. Vanwege mijn economische achtergrond ben ik deskundig op het gebied van financien en ondertussen ook op het gebied van juridische zaken. Ben niet bang voor cijfers. Natuurlijke netwerker. Doelgericht met oog voor empathie.

Website

Management Talent Adviesbureau TACT-Agents Agent Marlous de Jong [email protected] 0624451744