/ personen / Lois van den Heuvel
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]


Maarssen:
telefoon: 0346551737
Mijn bedrijven

vakgebied

Drama, Korte film, Lange speelfilm, Televisie drama / Dramaserie

Lois van den Heuvel

keywords: kenpo karate, nieuwe talen leren en schrijven.

Mijn naam is Lois van den Heuvel en ik ben negentien jaar.
Al zolang ik me kan herinneren hou ik ontzettend veel van acteren.
Inmiddels heb ik al aardig wat ervaring opgebouwd in de loop der jaren, zo heb ik onder meer als figurant gespeeld in de film ''de Masters'' (2014), ''Bagels en Bubbels'' (2015), ''Rundfunk'' (2016), in de trailer van de theatervoorstelling ''Platonov'' (2017), in de bioscoopfilm ''De Libi'' (2018), in een aantal afleveringen van Spangas (2018) en heb ik meegespeeld in de promo commercial voor het bedrijf Vinuts.
Tevens heb ik begin 2014 een workshop stemacteren / dubbing / nasynchronisatie gevolgd bij stemactrice Laura Vlasblom en in de zomer van 2015 een zangkamp gevolgd bij MET MyDreams, onder (bege)leiding van Myléne Nijssen. In 2016 heb ik met twee vriendinnen de tweede prijs gewonnen in de categorie theater bij de Kunstbende in Utrecht.
Tot slot heb ik voor het vak drama vorig jaar in Havo 4 een voorstelling gespeeld in theater Oudaen in Utrecht samen met een mede klasgenoot en in juni 2017 in Amsterdam een voice-over reclame demo opgenomen bij Stemmenbureau Inter Voice Over.
In maart tot oktober 2018 heb ik drie cursussen gevolgd bij de Toneelmeester in Amsterdam. Daar kreeg ik onder meer les van Hugo Konings en Herman Bolten.
In september 2018 heb ik een workshopdag gevolgd bij SET Academy, onder leiding van actrice en presentatrice Kimberley Klaver.
Sinds vorige maand volg ik de Basisworkshop / cursus stemacteren in Utrecht bij het bedrijf: stemacteren.nl.

Videos

trailer/teaser
experimenteel In april 2016 won ik samen met twee vriendinnen de tweede prijs in de voorronde van de Kunstbende (= een wedstrijd voor jong creatief talent) in de categorie theater.
theater In oktober 2017 heb ik gefigureerd in Theater de Paardenkathedraal te Utrecht voor de trailer / teaser van de voorstelling 'Platonov' die op 2 maart 2018 in première is gegaan.
hele film
drama In de augustus 2016 heb ik samen met een vriendin gefigureerd in de aflevering Knallhart van de populaire NPO3 serie Rundfunk.
theater Op vrijdag 17 maart 2017 heb ik samen met een klasgenoot de voorstelling 'Verlaten' opgevoerd onder leiding en regie van theatermaker- en docent Remco de Wildt voor het vak Drama in Stadskasteel Oudaen te Utrecht.

Informatie

trackrecord
De belangrijkste projecten en producties zijn voor mij: de eindvoorstelling van Fanwork Musicals in Stadstheater en kunstencentrum De Kom Nieuwegein in de zomer van 2012, de Masters 2014, Bagels & Bubbels 2015 (net5-serie), Rundfunk 2016 (NPO3 serie), mijn eigen eindvoorstelling voor het vak Drama voor de HAVO genaamd ''Verlaten'' samen met Sybren van Dam, onder regie van Remco de Wildt, Platonov 2017 (theatervoorstelling die begin maart dit jaar in première is gegaan), De Libi zomer 2018 (een bioscoopfilm die volgend jaar pas uitkomt), Spangas zomer 2018 enkele afleveringen en tot slot heb ik samen met Emilia Moscovich gespeeld in de promo reclame / commercial voor het bedrijf Vinuts.
In december 2018 heb ik in een paar afleveringen van GTST gefigureerd.
prijzen
Kunstbende voorronde Utrecht, tweede prijs in de categorie Theater.
vraag mij voor
Drama, korte film, lange speelfilm, documentaire, commercial, videoclip, trailer / teaser voor film serie of theatervoorstelling, dramaserie.
bijzonderheden
Ik draag een bril (of contactlenzen) en heb soms sproetjes.
equipment
Nee, niet professioneel. Wel heb ik een gewone laptop en camera.
hardware kennis
Geen.
software kennis
Geen.