/ bedrijven / OQTOO BV
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

OQTOO BV

keywords: postproductionhub voor film, drama en documentaire

OQTOO is een postproductie HUB voor de nationale en internationale cinema.

OQTOO faciliteert het gehele postproductie proces van datahandling op de set tot en de deliveries voor cinemaproducties, dramaseries en documentaires.

OQTOO werkt op basis van een netwerkorganisatie van professionals en is daardoor efficiënt en zeer concurrerend doordat de lijnen kort zijn en overhead zoveel mogelijk wordt vermeden.

OQTOO werkt samen met onafhankelijke specialisten en gespecialiseerde bedrijven, nationaal en internationaal die tijdens het uitvoeren van de opdracht fungeren als 1 bedrijf!: OQTOO – Collective Soul

OQTOO werkt samen met REDLINE en AGA AGA in Amsterdam en heeft daar een unieke referentie-CINEMA beschikbaar! Colorist en DOP kunnen hier onder optimale omstandigheden de grading verzorgen voor speelfilms en documentaires: het filmdoek met een diameter van circa 8 meter en een 4K BARCO DCI projector zorgen voor een directe bioscoopbeeldreferentie. Bij de viewing kan in dezelfde ruimte gebruik gemaakt worden van het 7.1 Dolby gecertificeerde audiosysteem. Check-ups en viewings in een externe bioscoop zijn hierdoor niet meer nodig deze referentiebioscoop geneert de perfecte standaard. Dit is tijd en kostenbesparend. De CINEMA is zeer geschikt om een eindmix te maken voor de bioscoop!
trackrecord
In productie: Het Leven is VURRUKKULLUK, producent Matthijs van Heijningen en Guurtje Buddenberg, Regisseur Frans Weisz. Faciliteiten: Redline Postproductie, Aga Aga geluidsstudio's, HectiElectric VFX. DoP: Goert Giltay, Editor: Erik Disselhoff, Sounddesign: Jaim Sahuleka. VFX en colorgrading: Efraïm Gons.

Contact

postadres:
Parkhaven 137
8242PH Lelystad
tel: +31646310682


Personen

vakgebied

Documentaire, Drama, Lange speelfilm