/ personen / Jeroen Beltman
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]Mijn bedrijven

vakgebied

Animatie, Internet media, Videoclip, Videokunst / Experimenteel

Jeroen Beltman

keywords: 3d visualisatie en animatie, grafisch ontwerp, webdesign

Na 20 jaren mijn eigen ontwerpbureautje geleid te hebben vind ik het tijd geworden weer in een ruimere creatieve omgeving tewerken. Mijn ruime ervaring met grafisch ontwerp, video, animatie en het digitale en drukproces van publicaties en applicaties, alsmede de vaardigheid prikkelende websites te ontwerpen en ook zelf uit te voeren met verschillende technieken als html5, css3, javascript, php maken dat ik reden heb u ervan te overtuigen dat ik een goede kandidaat voor deze functie zou zijn.

Het Adobe Creative Cloud pakket kent voor mij weinig geheimen meer. Photoshop behoort, naast Illustrator en InDesign, tot mijn onmisbaar gereedschap. Het 3D pakket van mijn keuze is al jaren Cinema 4D, dat ik nog aanvul met werkzaamheden in 3D Coat, Mudbox, Sculptris. Maya en 3D Studio Max zal ik me snel eigen kunnen maken. Nabewerking van video doe ik in Adobe After Effects, hoewel ik ook met Premiere en Final Cut Pro kan werken.

Per direct beschikbaar, heb een innemende, sociale persoonlijkheid en ben goed in de samenwerking, ondanks het feit dat ik 20 jaren mijn eigen bedrijf heb bestierd. Sparren met collegae is fun.

Wat heb ik zoal te bieden?
- 20 jaar ervaring in grafisch vormgeving,
- desktop publishing,
- video- en muziek-produktie en bewerking,
- geavanceerde beeldbewerking,
- 3D modelling, -animatie en -illustratie,
- webdesign, kennis en ervaring met html5, css3, php javascript en actionscript (Flash)
- vloeiende kennis in woord en geschrift van het nederlands, engels en duits, goede kennis van het frans,
- een creatieve geest, geen ‘out-of-the-box’ mentaliteit,
- uitgebreide kennis van een groot deel van de Adobe Creative Suite,
- Agile en Scrum samenwerkingsinstelling,
- een goed technisch inzicht in vele werkprocessen, zowel digitaal als analoog,
- geen 9-to-5 beperkingen,
- enthousiasme om de klant mee te nemen in een origineel denkproces over hun vraagstelling,
- etc.

Dat ik in Rotterdam woon, vloeiend Nederlands, Engels en Duits zpreek en schrijf en goed Frans kunnen mijn inzetbaarheid nog verder vergroten. Daarnaast wil ik altijd -out-of-the-box denken en produceren langs de kaders van een door de klant gestelde opdracht; ik wil de klant meenemen in het creatieve proces dat je probleemoplossend kunt noemen.

Mijn werkprofiel volgens de methode Myers-Briggs Type Indicator : (meer hierover @ http://nl.wikipedia.org/wiki/Myers-Briggs_Type_Indicator)

INTP - Analytisch ingestelde onderzoeker
Profiel
Deze mensen zijn tot in de kleinste finesses logisch ingesteld, grenzeloos analytisch en op een objectieve manier kritisch. Hun interesse gaat vooral uit naar ideeën en ze zijn bijzonder nieuwsgierig. Ze geven weinig om feestjes en gebabbel. Ze zijn rustig en gereserveerd, maar als ze zich in een onderwerp hebben verdiept, kunnen ze daar eindeloos over praten. Ze leren snel en gemakkelijk en hun sterke intuïtie versterkt nog eens hun inzicht, vindingrijkheid en intellectuele nieuwsgierigheid. Hun interesses zijn scherp omlijnd, ze hebben doorzettingsvermogen, gaan grondig te werk en zijn niet onder de indruk van autoriteit.
Eigenschappen
Autonoom, cognitief ingesteld, nieuwsgierig, onbevooroordeeld, onafhankelijk, onderzoekend, logisch ingesteld, origineel, precies,
bedachtzaam, gereserveerd, vastberaden, sceptisch, bespiegelend en theoretisch.
Favoriete werkomgeving
Deze mensen gedijen het best in een ongestructureerde omgeving waarin onafhankelijkheid wordt aangemoedigd, waar ze privacy hebben en de mogelijkheid wordt geboden om rustig en geconcentreerd te werken aan ingewikkelde problemen. Ze hebben waardering voor ardwerkende collega's die net zo opgaan in uitdagingen als zij.
Contacten
Rustig en gereserveerd als ze zijn, vallen de INTPs graag terug op hun sterk logische manier van omgaan met anderen. Ze praten graag over 'belangrijke' onderwerpen en zijn allergisch voor gebabbel.

Informatie

trackrecord
3D delen videoclip Petshop Boys, 3D videoclip The Young Punx
vraag mij voor
3D modelling en animatie, texture-production en -editing
bijzonderheden
creatief, hardwerkend, meedenkend, sociaal, humorvol, slim
equipment
Digitale videocamera, fotocamera, Mac Pro extended graphics en memory
hardware kennis
Apple computers, door en door
software kennis
Adobe CC (vooral PhotoShop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Flash), Cinema 4D, Mudbox, 3D Coat, Poser, Rhinoceros