/ personen / Roger van Doorn
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]Mijn bedrijven

vakgebied

Commercial, Drama, Korte film, Theater / Stage

Roger van Doorn

keywords: acteur, regisseur, producer, scenarioschrijver

Heb diversen professionele acteer workshops/cursussen doorlopen en daarna mijn ervaring vooral in de praktijk opgedaan. Geacteerd in diversen series, soaps, films en commercials. Verschillende korte films geregisseerd en schrijf al ruim 15 jaar filmscenario's waarvan er diversen zijn verfilmt als korte film.

Videos

fragment
drama Verschillende kandidaten doen auditie bij tv-programma Top Talent, ook Peter doet mee. Hoe dit afloopt zie je in het eerste deel van Viral!

Informatie

trackrecord
Korte films Hell To Pay (thriller), Ontnomen (drama), Total Loss (misdaad), Viral (drama en humor) en webserie/film Serial Dater (romantische komedie, drama).
vraag mij voor
Korte Films; als regisseur maar zeker ook als acteur!
bijzonderheden
Regie: ik regisseer vanuit mijn ervaring als acteur, ik weet over te brengen wat ik wil zien/voelen. Ik haal het beste uit mijn acteurs!

Acteren: ik ben een veelzijdig acteur. Ik wordt vaak gecast met een hoge status (rechercheur, arts, vader) maar kan ook prima klein spelen. Ik speel mijn rollen met overtuiging en bijt me echt vast in een personage. Veel ervaring met genres drama en romantiek maar ook met misdaad en actie. Je kan letterlijk alle kanten met mij op.
software kennis
Final Cut Pro & Adobe Premiere Pro