/ personen / Vera Louisa Aikens
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]


vera-louisa-aikens.dds.nl

Mijn bedrijven

vakgebied

Korte film, Videokunst / Experimenteel

Vera Louisa Aikens

keywords: theatervormgever, productiondesigner

Ik ontwerp toneelbeelden, voornamelijk voor theater, dans en opera. Ruime ervaring in het theater en op lokatie. Tevens ben ik een ervaren productieleider in het theater en m.b.t. lokatietheater in het bijzonder. Ik heb scenografie gestuurd in Utrecht.

Informatie

trackrecord
Ik heb welgeteld 1 keer een film gedaan. "De Beloning" van Ahmed Aynan, een jaren 20 bewerking van de Christmas Carrol. Dat was in 1996. Daarnaast heb ik in 2007 de theatervoorstelling " Stoepid Moevie" gemaakt, deze mime-voorstelling draaide helemaal om de stomme film en bestond ook deels uit 4 films. ( Die ik dan wel weer van decors, kostuums en grime heb voorzien)
bijzonderheden
Ik ben een theatervormgever. Dat is net wat anders dan een production designer. Ik heb veel ervaring in het theater en weinig in de film.. Ik sta in mijn eigen veld bekend als een uitgesproken, kleurrijk ontwerper, Ik goochel graag met beeldcliches. Ik heb redelijke ervaring in het maken van historische garderobes (20ste eeuw) en een ruim netwerk in recycling, kringloopwinkels om al deze kostuums te vinden.
equipment
kostuumatelier.