/ personen / Rudolph Oehlers
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]Mijn bedrijven

Rubrieken

vakgebied

Commercial, Documentaire, ENG / reportage, Internet media

Rudolph Oehlers

keywords: camera, editor

R.Oehlers

Haagplein 40

5707XE

Helmond, 20 mei 2014Geachte mijnheer/ mevrouw

Met veel belangstelling las ik de door uw organisatie opengestelde vacature voor een Cameraman/ Editor. Graag stel ik me kandidaat voor deze functie .

U zoekt een enthousiaste cameraman/editor en dat is precies wat ik ben. Ik zal u er in deze brief van overtuigen waarom ik denk dat ik die vakbekwame allround Cameraman/ Editor ben waarnaar u zoekt.

Na het afronden van mijn Mbo-opleiding ben ik het bedrijfsleven ingegaan. Waar ik al snel tot de ontdekking kwam dat ik mijn creativiteit niet tot uiting kon laten komen wat een groot gemis was . Vanaf dat moment ben ik avond opleidingen gaan volgen en heb deze met positief resultaat afgerond. Op deze manier heb ik de basisprincipes onder de knie gekregen en kon ik voorbereid een creatieve carrière tegemoet gaan.

Zo heb ik met plezier vele creatieve functies vervuld bij diverse bedrijven zoals u op mijn C.V. kunt lezen. Het “Eureka” moment kwam voor mij toen ik de uitdaging aan ging in mijn geboorteland Curaçao. Daar kreeg ik de kans om aan de slag te gaan als Creative Director/ Cameraman/ Editor bij de locale Televisiestation. Hierdoor ben ik achter gekomen waar mijn kracht en passie ligt namelijk “Story Telling” door middel van beeld en geluid. Als werknemer voor de locale Televisiestation en ook als zelfstandige ondernemer, wist ik mijn passie en talent uit te breiden en te verfijnen. Zo heb ik vele producties gedaan voor de locale Televisiestation en zelfs diverse eigen programma’s geproduceerd.

Sinds kort woon ik weer in Nederland en ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en sta ik open voor nieuwe ervaringen .

Tot slot wil ik aangeven dat ik een gepassioneerd Cameraman/ Editor ben met oog voor details en voor de mensen met wie ik samenwerk. Graag zou ik mijn talenten en passie in een maatschappelijk organisatie inzetten en verder ontwikkelen. Ook ben ik bereidt, mits dit gewenst is, om te verhuizen voor deze functie.

Gelet op mijn ervaring en de mix van kwaliteiten die ik bezit ben ik van mening dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan uw organisatie. Graag zou ik mijn enthousiasme over deze baan in een persoonlijk gesprek nader willen toelichten.

Met vriendelijke groeten, Rudolph Oehlers