/ personen / Charlotte Reisen
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]Mijn bedrijven

vakgebied

AV opdrachtfilms, Documentaire, Internet media, Korte film, Televisieprogramma

Charlotte Reisen

keywords: video editor

Al 12 jaar heb ik als video editor gewerkt aan verschillende televisieprogrammaʼs en cross- media projecten, zowel in dienstverband als ook als freelancer. Ik heb ervaring in diverse software programmaʼs, zoals Avid, Final Cut Pro, Adobe Photoshop en After Effects. Zowel inhoudelijk, technisch als creatief kan ik meedenken in de conceptfase. Door mijn passie voor het vak streef ik altijd naar een optimaal eindresultaat.

Videos

hele film
commercial Shooting with the Canon 5D DSLR camera, Acclaimed wildlife photographer Brutus Östling shoots on location, and talks about working with the EOS 5D and Canon ...
commercial A short item with professional sports photographer Richard Walch trying out Canon's new 1D MkIII camera at the Freestyle Ch Show in Zurich. Director; Dave Ha...
commercial Promo film voor de lancering van het nieuwe model van Canon de EOS 40D.

Informatie

trackrecord
Tot eind juni werkte ik als itemsamensteller bij Shownieuws aan meerdere uitzendingen per dag. Ik was verantwoordelijk voor vorm en inhoud, waarbij ik zelf de montages deed met muziek en voice-over teksten. Ik werkte zelfstandig, maar ook nauw samen met de (eind)redactie en productie. Ik kan goed werken onder druk, met strakke deadlines en een professioneel eindresultaat. Begin juli heb ik een Camjo-cusus bij Openstudio in Amsterdam gevolgd, omdat ik mij breder wil onwikkelen en ter ondersteuning van mijn al bestaande kennis van camerawerk.

In 2013 tot 2014 was ik werkzaam bij Telegraaf Video Media. Hier werkte ik in een team aan verschillende uitzendingen per dag. Ik zorgde voor de visuele content van de uitzending, welke bestaat uit montages en stills. Ook schakelde ik de uitzendingen in de regieruimte bij de studio. Naast de standaard werkzaamheden, werkte ik in deze functie ook zelfstandig aan losse items, waarvoor ik inhoudelijke en visuele keuzes maak. Ik kan goed werken onder druk, met strakke deadlines en een professioneel eindresultaat.

Als freelance video editor heb ik onder andere voor het reclamebureau Twofish in Amsterdam verschillende corporate videoʼs gemaakt voor internationale klanten zoals Canon en Tommy Hilfiger. Hierbij ben ik betrokken bij het hele proces. Vanaf de eerste scripts heb ik meegedacht, gemonteerd, de motion graphics gemaakt, aangescherpt, afgemonteerd en uiteindelijk ge-exporteerd naar de vooraf vastgestelde formaten.

Bij FAN media heb ik voornamelijk aan het programma “Woon en Klus magazine” gewerkt. Ik was verantwoordelijk voor de eindmontages van de hele uitzending. Daarnaast monteerde ik zelfstandig losse items.
bijzonderheden
KERNKWALITEITEN
Pro-actief, flexibel, oplossingsgericht, creatief, klantgericht
equipment
sony HD FX1 camera
Final Cut Pro
Adobe production premium
hardware kennis
Ik werk zowel op Mac als Windows
software kennis
SOFTWARE
AVID, Final Cut Pro Studio, Adobe Photoshop, Illustrator, After Effects, DVD studio Pro