/ bedrijven / Lowlander Productions BV
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Lowlander Productions BV

keywords: wij zijn een video productie bedrijf gevestigd in den haag

Lowlander Productions is een video productiemaatschappij welke gevestigd is in Den Haag. Onze specialiteit is het maken van films gemaakt op de behoefte van onze klanten.

Naast korte films en speelfilms zijn wij ook ervaren in het maken van videoclips, bedrijfsfilms, interviews, reportages, trouwfilms en nog veel meer. Ongeacht het soort project wat je in gedachten hebt, wij zijn bereid om jouw ideeën naar een nog hogere kwaliteit te transformeren.

Met een breed scala aan productie ervaring durven wij in alle eerlijkheid te zeggen dat je project bij ons in goede handen is.

Naast bovengenoemde service, hebben wij ook een breed assortiment aan film en licht benodigdheden die je bij ons kunt huren. Te denken aan licht en geluidsapparatuur voor zeer realistische prijzen.
trackrecord
Onze eerste korte film, A Zombie Love Story, werd op diverse film festivals in zowel Nederland als Duitsland getoond. Hiernaast hebben wij video clips gemaakt voor de band Someday (Brand New Live) en Sway (NRGY Music).
klanten
Brand New Live, NRGY Music, Ki&Sento

Onze producten

Sway - Stop And Stare Videoclip
»
Someday - You're In My Head Videoclip
»

Films

showreel
showreel Onze showreel voor het jaar 2012
trailer/teaser
drama Trailer voor onze korte film 'A Zombie Love Story'
hele film
clip Download on iTunes: http://itunes.apple.com/nl/album/i-want-you-right-now-single/id550088312 Spotify: http://open.spotify.com/track/6VVLtG4t4PRlkdzM5m9Bss Of...
clip Sway - Stop And Stare (Official Video) Debuutsingle van Sway Stop and Stare is nu overal verkrijgbaar ! Itunes: https://itunes.apple.com/nl/album/stop-and-st...

Contact

kantoor+postadres:
Enkhuizensestraat 19G
2587 RP Den Haag


Personen

vakgebied

Commercial, Drama, Korte film, Videoclip