/ bedrijven / VSI Translation & Subtitling BV
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

VSI Translation & Subtitling BV

keywords: ondertiteling, vertaal en stemmenbureau

VSI Translation & Subtitling Amsterdam biedt alle diensten, faciliteiten en expertise die nodig zijn om mediacontent geschikt te maken voor internationale markten.
Ons goed op elkaar ingespeelde team van professionals is een van de snelste in de branche en kan voldoen aan de snelle levertijden die onze klanten eisen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

We delen het standpunt van de Nederlandse schrijver Louis Couperus: 'In het leven, en ook in de taal, zijn nuances alles.' We zetten de uitstekende traditie van Nederlandse ondertiteling voort met onze hoge kwaliteitseisen, en al onze werknemers, inclusief onze senior managers en projectmanagers, zijn ervaren taalkundigen.

Via VSI Amsterdam heeft u toegang tot de culturele diversiteit en technische expertise van de wereldwijde VSI Group. Wat uw project ook nodig heeft, of het nu gaat om talen, stemacteurs of kennis van de lokale cultuur, wij regelen het voor u. En u hebt daarbij altijd het gemak van één contactpersoon. Hoewel we vanuit Nederland opereren, leveren we ook vertalingen vanuit het Engels naar de meeste andere belangrijke talen, een service waar slechts weinig plaatselijke concurrenten aan kunnen tippen.
trackrecord
VSI Amsterdam verzorgt de ondertiteling bij films, TV-programma's, (corporate)video's, e-learingprojecten etc. Daarnaast is er een uitgebreid bestand aan Voice-overs beschikbaar & moderne studiofaciliteiten. Als professioneel vertaalbureau kunt u bij VSI Amsterdam ook terecht voor al uw tekstvertalingen.

Contact

kantoor+postadres:
Stationsstraat 18a
1211 EN Hilversum
tel: 035 6210855


Personen

vakgebied