/ personen / Ilari Hoevenaars
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]telefoon: 06-2039 5804ilari.nl

Mijn bedrijven

Rubrieken

vakgebied

Animatie, Commercial, Documentaire, ENG / reportage, Internet media, Korte film, Lange speelfilm, Televisieprogramma, Videoclip, Videokunst / Experimenteel

Ilari Hoevenaars

keywords: voice-over, stemacteur

Ilari Hoevenaars is een allround voice-over en stemacteur voor de meest uiteenlopende audiovisuele producties. Ilari beschikt over een eigen studio, maar komt uiteraard ook met plezier naar een externe locatie om in te spreken.

Audio

compilatiedemo stem - voice over
Ilari in 41 seconds

Videos

fragment
documentaire Nederlands gesproken door Ilari Hoevenaars.
hele film
opdrachtfilm voice over Ilari Hoevenaars - animation about modern times for old school retailers credits: Corio.
commercial Wimdu is a web-based platform, based on the peer-to-peer property rental model, that advertises properties on the internet for short term lettings.

Informatie

trackrecord
Audiodescriptie voor blinden en slechtzienden bij de film Oorlogswinter, audiotour voormalige steenkolenmijnen Ruhrgebied, DVD-box Planet Earth, diverse documentaires voor Discovery Channel, diverse jingles, radio- en tv-commercials, e-learningprogramma's, GPS-systemen en overige toepassingen.
bijzonderheden
De stem van Ilari is herkenbaar en schept daardoor vertrouwen. Als voormalig radionieuwslezer bij het ANP klinkt hij geloofwaardig en door zijn veelzijdige talent en uitgebreide stemmenregister is hij multi-inzetbaar. Kortom, Ilari klinkt als een klok.
equipment
Ilari beschikt over een eigen, professionele opnamestudio met een geluiddichte cabine en werkt daarin met een Neumann TLM 103-microfoon en ProTools.
software kennis
Snelle aanlevering van Ilari's stem is mogelijk in elk gewenst formaat en in verschillende nabewerkingen.