/ personen / Nico Laat
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]telefoon: 0630733946lucidmedia.nl

Mijn bedrijven

vakgebied

AV opdrachtfilms, Documentaire, ENG / reportage, Internet media

Nico Laat

keywords: regie documentaire, camera, montage, schrijven, fotografie

Mijn naam is Nico de Laat en ben freelance filmmaker. Ik maak documentaires, bedrijfs- & voorlichtingsfilms, reportages en promo's. Daarnaast fotografeer ik en ik maak websites. Dit doe ik onder de naam 'Lucid Media'.

Ik heb een sterke interesse in het vertellen van persoonlijke verhalen. Daarom is het groot maken van kleine verhalen mijn visie. In zowel opdrachten als eigen werk wil ik die visie uitdragen en laten zien dat elk detail waarde uitspreekt.

Ik werk voor opdrachtgevers zoals (beginnende) bedrijven en stichtingen, en ben inzetbaar als regisseur, cameraman en editor.

Informatie

vraag mij voor
- documentaires
- voorlichtingsfilms
- bedrijfsfilms
- promotiefilms
- portret/documentaire fotografie
- filmworkshops
bijzonderheden
Testimonials van opdrachtgevers:

Reeds verschillende keren heeft de ADF-stichting, landelijke patientenvereniging voor mensen met Angst- en dwangstoornissen een film laten maken door Nico de Laat.
De laatste twee keer ging deze over lotgenotengroepen en zelfhulpgroepen. Deze films zijn onderdeel van een psycho-educatiecursus welke ontwikkeld is door GGZinGeest.
De manier waarop Nico zich ingeleefd heeft in de problematiek en dit tot uiting heeft gebracht in de films is prachtig. Hierdoor is het een product geworden dat een duidelijke meerwaarde heeft. Wij hopen in de toekomst dan ook vaker gebruik van zijn, zo persoonlijke kwaliteiten te kunnen maken.

Josine van Hamersveld
Directeur Angst Dwang & Fobie Stichting

-----------

Nico heeft voor mij het totale proces, van het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl tot de doorvertaling naar een nieuwe website inclusief film en fotografie, op een uitstekende wijze verzorgd. Zijn creativiteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn persoonlijkheidskenmerken welke hem typeren en waarmee hij uiteindelijk een super resultaat heeft neergezet.

Marjo Janssen - Projectbegeleiding & Coaching
equipment
- Canon 60D met 14-70mm + 70-200mm + 50mm objectief
- shoulder-rig (LightCraft)
- microfoon (Zoom H4N)
- cameralicht (LitePanels MicroPro)
- Rode Videomic
- Benro statief
software kennis
- Final Cut Pro
- Adobe Premiere Pro
- Compressor
- Apple Motion
- DVD Studio Pro
- Soundtrack Pro
- Adobe Photoshop
- Adobe Illustrator
- Microsoft Word
- WordPress