/ bedrijven / Hill Valley
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Hill Valley

keywords: creative filming

Graag stel ik HILL VALLEY voor: een nieuw bedrijf van een gepassioneerde filmmaker die naast het maken van eigen fictionele films, ook gespecialiseerd is in het maken van online bedrijfsfilms. Met een online video op uw bedrijfswebsite kunt u uw klanten professioneel en duidelijk laten zien wat u doet. Kort en krachtig. Ik werk met meerdere freelancers uit mijn netwerk en heb daarom de mogelijkheid om allerlei verschillende projecten aan te kunnen pakken. Als u interesse heeft in een 'Elevator-pitch-film', instructievideo, presentatie van uw product of registratie van uw evenement, nodig ik u van harte uit om (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met mij op te nemen. Ook als uw ideeën nog niet heel concreet zijn. Ik denk graag met u mee!
trackrecord
'X' (actie speelfilm)
'Dierendokters'(Mini documentaire)
'All The Children Are Insane' (horror speelfilm)
Sfeer-, bedrijfs- en promofilms voor de commerciele sector
bijzonderheden
Ik ben in bezit van eigen apparatuur en kan ook ingehuurd worden voor projecten als camjo, geluidsman, cameraman, editor of dergelijks.

Films

trailer/teaser
commercial Impression video of the biggest city hostel in Europe: Danhostel Copenhagen City 1020 beds, 192 rooms in the center of Copenhagen!
hele film
clip - From the EP \'Life Danced In The Flesh\' .. Available on Itunes: itunes.apple.com and on Spotify: open.spotify.com Produced by Karina Larsen og Christian Axholm [Remote Music] Directed & filmed by Brian Schmidt [hillvalleyfilms.com] Edited by Brian Schmidt & Tim Schiphorst Magnolia Shoals:...

Contact

postadres:
looplantsoen 53
3523GT Utrecht

hillvalleyfilms.com

Personen

vakgebied