/ personen / Tamisha Hayford
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]Mijn bedrijven

vakgebied

Theater / Stage

Tamisha Hayford

keywords: actrice

Mijn naam is Tamisha Hayford. Ik ben geboren op 27-09-1994. Sinds de basisschool is acteren mijn passie. Daar deed ik regelmatig mee aan schoolproducties, waarvoor ik auditie moest doen. Hierbij ben ik meerdere keren gecast voor een hoofdrol. O.a. de musical Oliver Twist (rol: Oliver) met diverse voorstellingen in het Fijnhouttheather.
Van 2007-2012 heb ik theaterlessen gevolgd aan de Amsterdamse Jeugd Theaterschool (AJTS). Hier heb ik de meeste ervaring opgedaan.

Naast de jaarlijkse eindpresentaties, die plaatsvonden in het Rozentheater, heb ik in 2010 ook een hoofdrol vervuld in de productie “In de ban van Richard”, naar een verhaal van Shakespeare. Mijn rol was de moeder van Richard III. Van deze productie hebben we diverse voorstellingen gegeven in theaters in Amsterdam en Zaandam.
In 2013 heb ik een workshop gedaan bij Paul Keurvers, (filmproducent) bij The Works Actors Academy. Als voorbereiding leerde je enkele teksten uit het hoofd en speelde je bekende scènes uit films en series zoal Pulp Fiction, The Messenger en GTST. Ook namen we TV reclames op, zoals BCC en Spa bronwater.

Mijn docenten/mentor AJTS gaven mij als feedback: “een krachtige speler, die het publiek weet te boeien met haar spel; een goede expressie en een goede timing; goed in de samenwerking met andere acteurs en regisseur; een mooie natuurlijke expressie, waardoor je een personage geloofwaardig kan neerzetten.

Paul Keurver gaf mij als feedback: dat ik een frisse uitstraling heb voor commercials en film en ook hij benadrukte mijn geloofwaardigheid als actrice.

Acteren is nog steeds mijn passie en ik wil graag mijn talent en passie verder ontwikkelen.

Informatie

trackrecord
2000-2007 Kunstmagneetschool De Notenkraker; Diverse jaarlijkse schoolproducties met optredens in lokale theaters.
2005-2006 hoofdrol in Oliver Twist (musical) /voorstellingen Fijnhouttheather (Amsterdam)
2007-2012 Opleiding Amsterdamse Jeugd Theaterschool (AJTS)
- jaarlijkse eindpresentaties in het Rozentheater (Amsterdam)
2010-2011 AJTS productie “In de ban van Richard”, naar een verhaal van Shakespeare. Diverse voorstellingen in theaters in Amsterdam en Zaandam.
vraag mij voor
Modellenwerk, Film, Commercials, Soaps, Series,
bijzonderheden
“een krachtige speler, die het publiek weet te boeien met haar spel; een goede expressie en een goede timing; goed in de samenwerking met andere acteurs en regisseur; een mooie natuurlijke expressie, waardoor je een personage geloofwaardig kan neerzetten.