/ personen / Nick Janmaat
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]telefoon: 0655596007
Mijn bedrijven

vakgebied

Commercial, Televisie drama / Dramaserie, Videoclip

Nick Janmaat

keywords: acteren en modellenwerk

Nick Janmaat werd geboren op 5 september 1989 in Nieuwveen. Toen Nick voor het eerst in aanraking kwam met het toneelstuk van groep 8 wist hij dat hij maar een ding wilde en dat was: toneelspelen en acteren. Nadat hij van de middelbare school afkwam stond hij voor de keuze om de theater branche of bouw sector in te gaan. Doordat de theater keuze lastig te bereiken was op zijn leeftijd heeft hij gekozen voor MBO en HBO bouwkunde, deze studies heeft hij ook behaald . Naast deze opleidingen heeft hij vanaf de leeftijd van 16 jaar verschillende toneel- en musicalstukken gespeeld bij Toneelvereniging te Kudelstaart. Tijdens zijn laatste jaar van HBO Bouwkunde heeft hij een hoofdrol gespeeld in de musical Hairspray van het Conservatorium INHolland in Haarlem.

Sinds 2011 is Nick ook actief als model en doet hij verschillende Fashion en Commerciele gerichte opdrachten. Daarnaast is hij ook inzetbaar als haar- en catwalkmodel. Nick staat ingeschreven bij verschillende bureau's waardoor hij voor deze opdrachten geboekt kan worden.

Afgelopen maanden heeft Nick de opleiding Film/Tv acteren bij Theaterschool de Trap in Amsterdam gevolgd. Deze opleiding heeft 21 weekenden geduurd, waarbij de laatste vier weekenden in Januari 2013 werd gewerkt aan de eind scenes. Deze eind scenes zijn geregisseerd door Ben Sombogaart. (o.a. bekend van De Tweeling, De storm, Koning van Katoren en vele anderen).

Nick blijft druk bezig zichzelf verder te ontwikkelen als acteur en model. 2013 was een jaar waarin Nick aan veel leuke en interessante projecten heeft meegewerkt. Dit heeft er voor gezorgd dat hij na elke opdracht meer ervaren is, en waardoor hij steeds meer groeit als acteur en model. Met deze ervaring heeft hij zin om in 2014 weer elke leuke opdracht aan te pakken.

Foto's