/ personen / Walter Mansveld
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]Mijn bedrijven

vakgebied

Drama, Korte film, Lange speelfilm, Televisie drama / Dramaserie

Walter Mansveld

keywords: scenarist

Walter Mansveld, scenarist.

Opleding: Scriptschool Amsterdam, afgerond in 2006 (vakopleiding tot scenarist voor film en televisie). Eindexamenwerk: format en scenario voor de eerste aflevering voor de politieserie 'Max Brecht'.

Verantwoordelijk voor story en scenario van de film 'Arjuna', gebaseerd op het door mij ontwikkelde format 'Uit je internaat'(producent Herman Slagter - Riverpark Film / Regie Hugo Metsers jr.). Release september 2015, gedraaid op kleine festivals o.a. Film by the Sea in Vlissingen.

Writersroom Endemol voor Grijpstra en De Gier.

Verschillende formats ontwikkeld en scenario's geschreven (o.a. dus de sitcom / jeugddrama 'UIt je internaat', de vinexcomedy 'Bob en Francis') en scenario's geschreven (o.a. voor de korte films 'My Generation'/comedy, en 'Ghostriders' / horor, en de lange speelfilm 'Matondo's Hart / jeugddrama ).

Beschikbaar voor het schrijven van format-drama, drama in samenwerking met producent en/of regisseur, of het leveren van vrij werk.

Producties

drama
Arjuna 2015 drama / Riverpark Films / Hugo Metsers
scenario

Informatie

trackrecord
'Arjuna'. Speelfilm (90 minuten). Story gebaseerd op verhalen uit een eerder door mij ontwikkeld format voor de jeugdcomedy 'Uit je internaat'. Verantwoordelijk voor het scenario. Regie Hugo Metsers jr., Producent Herman Slagter - Riverparkfilm. In 2015 Gedraaid op kleine festivals o.a. 'Film by the Sea'.

'My Generation'. Korte film. Ingezonden voor Kort!2013. Producent Riverparkfilm / Regisseur Ruben Broekhuis. Afgewezen.

Writersroom Endemol. Treatments afgeleverd voor de serie 'Grijpstra en De Gier. Helaas niet verfilmd vanwege stopzetten van de serie.
vraag mij voor
Ben in de markt voor elk type samenwerking wat gaat leiden tot een mooie korte of langere film. Daarnaast zou ik ook graag werken binnen een format.
bijzonderheden
Heb tot 2008 een normale carrière doorgemaakt. Daarna mijn baan opgezegd om mijn tijd fulltime aan het schrijven te kunnen besteden. Ben flexibel, en sta open voor ideeen van anderen. Voor alles ben ik niet lui, en bereid dat te doen wat het werk van mij vraagt.