/ bedrijven / Dipro film media producties
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Dipro film media producties

keywords: gebruik de kracht van bewegend beeld.

Wij maken een professioneel audiovisueel product tegen een gunstig tarief zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en creativiteit. Ook zonder grote reclame budgetten kunt u bij Dipro film media producties terecht voor een prachtige bedrijfsfilm, bedrijfs-presentatie, promoclip, beursfilm, powerpoint-presentatie, commercial en dergelijke.
trackrecord
Gemeente Weert: Educatieve film over opgravingen.
Rabobank Weerterland en Cranendonck: Floriade en diverse andere producties.
Livar: Bedrijfsfilm/beursfilm
Marion Gerits beauty salon: bedrijfsfilm
Rest zie portfolio op website.
bijzonderheden
Ik heb jarenlang gewerkt als (internationale ) marketing communicatie manager wat een toegevoegde waarde heeft bij het maken van bedrijfs-, web- en promotiefilms. Ik sta voor meer dan 20 jaar ervaring in media, sales, communicatie en strategie. Ik heb me gespecialiseerd in camerawerk, video-editing (montage) en fotografie. Mijn sterke kant is het vermogen om zelfregisserend te werken in combinatie met een analytisch denkvermogen en mijn ervaring in de marketing. Dit is voor opdrachtgevers de reden om mij in te huren. VAR verklaring aanwezig.
klanten
Rabobank Weerterland & Cranendonck - Weert Euregion Magazine online Oktoberfeesten Ospel Commissie Melodie der Peel - Ospel Kubus Weert & Kubus Nederweert Marion Gerits Beauty en Wellness Gemeente We

Contact

kantoor+postadres:
Thieu Gielenstraat 23
6031hh nederweert

diprofilm.nl

Personen

vakgebied