/ personen / Ans Heck
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Mijn bedrijven

vakgebied

Lange speelfilm, Televisie drama / Dramaserie, Theater / Stage, Videoclip

Ans Heck

keywords: fotograaf, vertaler, redacteur

Freelance fotograaf met passie voor mensen en cultuur. Fotografiespecialismen: concerten & backstage, festivals & evenementen, portretten, reis- en bedrijfsfotografie. Ik sta open voor alle interessante opdrachten. Eventueel te combineren met tekstuele ondersteuning: tekstschrijven, redactiewerkzaamheden, vertalingen (EN-NL en NL-EN).

Naar gelang de opdracht en wensen van de opdrachtgever werk ik met een uurtarief of met een projectprijs, iedere opdracht is immers anders, Ik doe u een marktconform voorstel, geef u vooraf een goede inschatting van de totaalprijs en waarschuw u als er gedurende een project meer werk bij komt. Neem gerust contact op voor een offerte of meer informatie.

Op mijn diensten zijn de leveringsvoorwaarden van DuPho van toepassing.

Informatie

trackrecord
Mijn foto's spreken hopelijk voor zich. Ga naar mijn website en kijk voor een indruk van mijn foto's op de fotogalerij en voor een overzicht van opdrachten op de portfoliopagina: www.ansvanheckphotography.com.
prijzen
Beschik over het Vakdiploma Fotogafie van de Nederlandse Fotovakschool en was in 2015 genomineerd voor de Graduation Show.
vraag mij voor
- Concerten en festivals, film en theater
- Evenementen (cultureel, corporate, verenigingen)
- Portretten
- Reisfotografie
- Bedrijfsfotografie
bijzonderheden
Heb een brede interesse en brede opleiding (WO).
15+ jaren managementervaring in het bedrijfsleven.
Zoek je iemand die onopvallend aanwezig is, call me!
equipment
Beschik over professionele apparatuur. Informatie op aanvraag. Bel 06 - 5332 4947 of mail naar info@ansvanheckphotography.com
hardware kennis
Windows, Apple
software kennis
MS Office, Adobe Photoshop, e-Businessapplicaties, CAT tools, sociale netwerken, basiskennis Unix, HTML, databases en SQL.