/ personen / Mister S. S.
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]Mijn bedrijven

vakgebied

Animatie, Commercial, Documentaire, Drama, Korte film, Lange speelfilm, Televisieprogramma, Theater / Stage, Videoclip, Videokunst / Experimenteel

Mister S. S.

keywords: optimaal kind ; )

Ik ben Mister S. it's all in the game.... I can take any battle ,) Ik hou van muziek! dansen, zingen & lekker grappig doen. Ik speel piano en ben heel leergierig. Ik zou het heeeeel leuk vinden om in films of reclame spotjes te mogen meespelen. Fotografie vind ik ook leuk.. lekker gekke bekken trekken, stoer of juist zielig kijken daar ben ik aardig goed in ( zegt men ,)

Informatie

trackrecord
Tot nu toe gaf ik vooral dansshows voor mijn mammie, pappa en natuurlijk de rest vd fam. Met vrienden kan ik ook lekker uit mijn dak gaan en dan doen wij de Michael Jackson, karatekid, Avatar enz na , )
prijzen
Dapperheidsdiploma
vraag mij voor
film, foto, reclame, audio, evt programma's enz.....??
bijzonderheden
Ik ben sportief, muzikaal-ritmisch ingesteld en ik leer snel! Ik ben een bijzonder persoontje in mijn gehele doen en laten. Men zegt dat ik grappig ben. Soms kan ik ook echt een baasje zijn als ik onder mijn vrienden ben ;). Ik heb de arabische look van mijn moeder, het ritmische gevoel van mijn Surinaamse vader en alle bijzondere mengelingen zoals Chinees en Joods van mijn oma's. Daar moet je even over nadenken he...? Mocht je nieuwsgierig zijn geworden.... dan kun je mij voor een persoonlijke ontmoeting uitnodigen. Ik kom dan wel met mijn moeder want ik ben nog iets te klein om alleen te komen. Hoewel ik dit heus zou durfen maar dat mag ik nog niet van mijn mammie.
equipment
Bijdehand & ondeugend.
hardware kennis
leergierig & doorzetter.
software kennis
Ben een gevoelig typje maar wel stoer ,)