/ bedrijven / Way to Blue Benelux BV
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Way to Blue Benelux BV

keywords: digital communications agency

Way to Blue is de online research, social media en PR specialist in Europa in de media en lifestyle industrie. Voor meer info kijk op de website: http://nl.waytoblue.com/
trackrecord
Wij bedienen filmstudio’s en -distributeurs, major of indie, game publishers, merken, lifestyle, toerisme, mode, niks is ons te gek.
bijzonderheden
Het begon in London in 1996 als start-up en digitale PR was ons enige USP. Ondertussen zijn we groter gegroeid en een wereldwijd bureau geworden, zonder te vergeten waar we vandaan komen. We blijven investeren om ons aan de kop van van het vakgebied te houden en je content en productboodschap werkelijk wereldwijd en lokaal onder de juiste aandacht te brengen en te versterken.
Online PR is nog steeds onze core business en onze ongekende ervaring helpt je als klant goed en zeker op weg in deze immer veranderende omgeving. Wij zorgen voor de juiste aanpak voor ieder merk en product.
klanten
Universal Pictures, Walt Disney, Warner Bros., 20TH Century FOX, Sony Pictures Releasing, Sony Music, Atout France

Onze producten

Way to Blue is de online research, social media en PR specialist in Europa in de media en lifestyle industrie. Voor meer info kijk op onze website.
»

Onze services

Wij bedienen filmstudio's en -distributeurs, major of indie, game publishers, merken, lifestyle, toerisme, mode, niks is ons te gek.
»

Contact

kantoor+postadres:
Singel 146
1015AG Amsterdam
tel: 0207371654

nl.waytoblue.com/

Personen

vakgebied