/ personen / Gaston Walle
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]telefoon: 06 44838184
Mijn bedrijven

vakgebied

AV opdrachtfilms, Documentaire

Gaston Walle

keywords: cameraverslaggeving, video editor, regisseur

Ik ben video-editor en camera-verslaggever (camjo) voor bedrijfsfilms, omroepen en voor individuele opdrachtgevers. Tevens eigenaar van ScherpSien Audiovisueel.
Ik werk vaak zelfstandig. Ook vind ik het prettig samen te werken met vakmensen die ieder vanuit hun expertise een artistieke bijdrage leveren aan een AV productie, bijvoorbeeld korte of lange documentaires of andere soorten televisieprogramma’s waar individuen en inspirerende thema´s centraal staan.
In beide situaties werk ik graag aan producties die met veel aandacht voor detail en met sfeerbepalende elementen in geluid en beeld worden gemaakt. Een esthetisch verzorgd eindresultaat staat bij mij hoog in het vaandel zonder in enge zin een perfectionist te zijn.
Onderwerpen zoals: het leven van onbekende Nederlanders, jongeren, kinderen, politiek, kunst, cultuur, geschiedenis, emancipatie, dieren, natuur en milieu liggen mij aan het hart.
Klantgericht werken zit in mijn bloed, daardoor wens ik creatief mee te denken in het productieproces.

Motto
ScherpSien Audiovisueel brengt uw verhaal sprekend in beeld en maakt daarmee het verschil.

Belangrijk is het om samen met de klant helder te krijgen wat precies het verhaal zal worden vanaf het prille stadium, aan wie het verhaal verteld zal worden en welke indruk men bij de toeschouwer wil achterlaten. Wat voor gevoel wenst men te beïnvloeden. Ter wille van de kwaliteit en efficiency.
Op deze basis wil ik de meest effectieve wijze voor de klant vinden om een verhaal te vertellen binnen de grenzen van het audio visuele medium en budget. Ik ben een teamspeler met betrekking tot het eindgebruik.

Informatie

equipment
Apple Mac Pro en Final Cut pro
Sony HVR V1E camcorder en een NINJA ProRes recorder