/ bedrijven / Marnix van den Broeke
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Marnix van den Broeke

keywords: acteer coaching, life coaching en agentschap.

Hallo, ik ben Marnix van den Broeke. Ik ben acteur, coach en creatief.
Ik ben 41 jaar oud. Ik heb brede levens,- en werkervaring opgedaan door verschillende persoonlijke, - en professionele achtergronden met elkaar te verbinden.

Ik wordt een talentvolle verbinder genoemd. Ik verbind mensen weer met zichzelf (life coach), acteurs aan personages (acteer coach), mensen aan projecten (agentschap / casting director), en mensen aan momenten en mooie dingen (evenement / interieur ontwerper). Al deze kennis, ervaring en professionele gereedschappen staan direct in verbinding met elkaar, ze werken goed samen. Dit wordt gezien als mijn grootste kracht.

Ik kan je helpen je acteertechnieken te vergroten en te verdiepen.
Ik kan je coachen en adviseren bij een rol opbouw en scriptwerk.
Ik kan in onderhandelingen en afspraken voor je waarnemen als agent.
Ik kan je helpen bij het oplossen van persoonlijke blokkades en problemen voortkomend uit je gedrag, en persoonlijkheid.
Ik kan je helpen moeilijke situaties in het leven te overkomen, je weer vrij, gezond, gelukkig en succesvol te voelen en dit ook te zijn.

Neem eens een kijkje op mijn website; www.wiebenik-coaching.nl ,hier vind je meer informatie over mij en mijn werkwijze. neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of meer informatie wilt, wellicht kan ik je prima helpen!

Beste groet,
Marnix

Contact

kantoor+postadres:
Woestduinstraat, 82-1
1058TJ Amsterdam
tel: 0625276892


Personen

Rubrieken

vakgebied

Lange speelfilm, Televisie drama / Dramaserie, Televisieprogramma, Theater / Stage