/ personen / Von Glasbergen
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]


Yvonne Glasbergen:
telefoon: 06 2739 8563
Mijn bedrijven

vakgebied

Commercial, Korte film, Lange speelfilm, Televisie drama / Dramaserie

Von Glasbergen

keywords: edelfigurante, vertaalster italiaans-nl, reisleidster

Ik volgde een auditie-workshop bij Harry Klooster, een basiscursus camera-acteren bij Arianda Scheepens (Hebbes Casting) en een workshop trainingsacteur bij Kapok. In 2011 meegedaan aan een fotosessie voor Hans Anders/Beter Horen en als figurante in de film 'Met Donker Thuis'. Ik figureerde in 2012 in de kinderserie Vrijland, de tv-serie Dokter Tinus en in 2013 in de bioscoopfilm Daglicht en in een viral voor Miss Etam.
Ik ben 18 jaar reisleidster geweest op buitenlandse culturele rondreizen en werk ook als lokale gids in Nederland. Ik pak zo veel mogelijk vertaalklussen aan en ben tekstschrijver voor toeristische websites. Van mijn 16de tot mijn 22ste was ik fotomodel voor mode en reclame voor Modelplanning, Euromodel (Amsterdam), Marcos (Barcelona), SVH (Brussel) en Christa Modeling (Parijs).

Informatie

trackrecord
zie boven.
bijzonderheden
Ik ben dol op arthousefilms. Ik heb een riante grotwoning in Cappadociƫ, Turkije. Deze streek is als filmlocatie gebruikt door Pasolini, Omar Sharif, voor een James Bondfilm, Star Wars, Empire of the Wolves... Dus waarom niet daar een film gedraaid? Google Cappadociƫ, klik op Afbeeldingen en zie wat ik bedoel.
software kennis
SDLX en Trados, Word, Excel, PowerPoint.