/ personen / Delisa Sint Jago
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]telefoon: 0643938850
Mijn bedrijven

vakgebied

Commercial, Drama, Internet media, Korte film, Lange speelfilm, Televisie drama / Dramaserie, Televisieprogramma, Theater / Stage, Videoclip

Delisa Sint Jago

keywords: acteren, presenteren, theaterspel, model

Een korte introductie van mezelf.
Mijn naam is Delisa Sint Jago 22 jaar. Ervaring in de branche als actrice, casting director, model en presentatrice. Hierin heb ik verschillende opdrachten gedaan en gewerkt met veel plezier en toewijding. Als actrice heb ik opdrachten gedaan in verschillende series o.a. desie en Dounia, Miss warmoesstraat en een commercial tegen huiselijk geweld (recent). Acteren is meer dan een hobby voor mij, hierin kan ik me uitleven en toegeven. Vanaf 16 september volg ik ook de vooropleiding bij Stichting Faaam in de sector filmacteren. De lessen zal ik iedere vrijdag avond 4 uur lang volgen.
Tijdens mijn studie Bedrijfscommuncitatie in het jaar 2009 t/m 2010 heb ik een jaar stage gelopen bij OiMundo Casting Agency. Daar ben ik toen ingerold als casting director assistent. Ik heb daar meewerkt bij het casten van verschillende grote films zoals, Oorlogs winter en Komt een vrouw bij de dokter en vele series en commercials. Dit heb ik met groot plezier gedaan en veel ervaing opgedaan.
Door vrienden en kennisen heb ik ook opdrachten gehad als model. Catwalk gelopen en fotoshoots gedaan voor organisaties die zich in de kunstwereld wilde ontwikkelen, voor producties en mode ontwerpers.
Via Artistic Aid Amsterdam ben ik gevraagd om een eigen programma te beginnen met wat ik leuk vind. Hierin ben ik presentatrice. Dit is nog in de ontwikkelingsfase en nog niet opgenomen. Via de link kun u mijn naam en idee zien staan. http://aaamsterdam.org/default.aspx .

De reden waarom ik zo graag aan deze castings wil meedoen is omdat ik mezelf helemaal kan vinden in het geen wat jullie zoeken als presentatrice, actrice en model.
Ik ben grappig, lollig, spontaan, heb een groot inlevingsvermogen, kan goed inproviseren, ben inderdaad een tikkeltje brutaal maar kan ook heel serieus zijn vooral als het om mijn werk gaat.
Over de looks hoef je je geen zorgen te maken. M'n laatste vriendje was een piloot dus ik weet wat vliegen is, kom maar op met die pilots.


Ik kijk ontzettend uit naar jullie reactie.