/ personen / Nadia-Jane Bristoll
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]


[email protected]:
telefoon: 0626280520nadiajanebristoll.nl

Mijn bedrijven

vakgebied

Commercial, Internet media, Televisieprogramma

Nadia-Jane Bristoll

keywords: actrice, presentatrice, voice over

Opzoek naar een native Engelse (stem)actrice met een internationale look? Of een presentatrice met journalistieke achtergrond? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Neem gerust een kijkje op mijn website www.nadiajanebristoll.nl en laat van je horen.

Looking for a native English (voice) actress with an international look? Or a presenter with a Journalism background? You've found here! Don't hesitate to take a look at my website: nadiajanebristoll.nl

Videos

fragment
drama Fragment uit Aan de andere kant. Spel Nadia - Jane Bristoll
hele film
commercial Commercial Afval scheiden Gemeente Amsterdam. Spel: Nadia - Jane Bristoll en Tjitske Dijnum.
commercial Commercial Max Goud. Filos Film. Regie:Feike Santbergen

Informatie

trackrecord
Je kunt me op dit moment op televisie zien in een gastrol in een aantal afleveringen van de nieuwe Nederlandse serie Ik Weet Wie Je Bent.

Ook was ik te zien in Flikken Maastricht waarin ik een gastrol speelde als de moeder van Robbie. Ook ben ik te zien geweest in een van de eerste afleveringen van Celblok H waarin ik een gastrol speelde als producer.

Wat betreft presentatie heb ik het RTL4 programma 'Ik Zoek Een Baan' gepresenteerd en geproduceerd.

Ik sta op het toneel als onderdeel van de theatergroepen Station de Wereld en Bureau Horizon.

Wil je mijn uitgebreide CV zien? Dat kan natuurlijk ook! https://nadiajaneb.files.wordpress.com/2012/02/cv-acteren-april-20171.pdf
prijzen
De korte film Rewind van IFAN waarin ik speelde tijdens het 48 Hour Film Project Nijmegen 2012 heeft de prijs: Best Sound Design gewonnen.

De korte film Mila van de Filmmaatschappij 48 Hour Film Project Amsterdam 2012 waarin ik cameravrouw speel kreeg twee nominaties: Best use of prop en best editing. Helaas gingen de prijzen uiteindelijk naar andere teams.
vraag mij voor
Televisie- en filmproducties, commercials, bedrijfsvideo's, theatervoorstellingen, als trainingsactrice en als presentatrice voor zowel televisie als live evenementen.
bijzonderheden
In deze tijd wordt de vraag naar actrices met een buitenlandse look steeds meer gevraagd. En die heb ik dankzij mijn Indonesische, Chinese, Joods, Portugese, Engelse, Welsh, Oostenrijkse roots. Door de diversiteit van mijn achtergrond kan ik makkelijk in de huid kruipen van elke nationaliteit.
Bovendien ben door mijn deels Engelse afkomst native Engels.
Verder ben ik een groot Yoga fan en afgestudeerd aan de School voor Journalistiek, waardoor ik niet alleen kan presenteren, maar ook een nuttige bijdrage kan leveren aan de inhoud van een productie.
equipment
Osmo