/ bedrijven / Koffer en Blik mediaproducties
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Koffer en Blik mediaproducties

keywords: koffer en blik maakt documentaires en opdrachtfilms

Koffer en Blik staat voor videoproducties met een persoonlijke uitstraling. We hebben alle apparatuur en vaardigheden in huis om van begin tot eind een mooie productie neer te zetten. We maken scherpe observaties en vertalen ideeën snel naar beeldtaal. We nemen daarbij de tijd om mensen zich op hun gemak te laten voelen voor video opnames. Door onze samenwerking kunnen we zowel kleine als grote opdrachten aannemen en hebben ervaring met alle aspecten die bij een productieproces komen kijken, van research tot montage.
trackrecord
Koffer en Blik heeft een prachtige serie videoportretten mogen maken van mensen met een autistische aandoening voor reintegratiebedrijf Voorzet. Voor T-Safe hebben we maar liefst vijf webvideo’s gemaakt. Voor Talent-Clash maakte we een registratie van een dansvoorstelling en voor Poppers Senco een viering van hun 100 jarig bestaan. Momenteel werken we aan een serie filmpjes over de Nieuwe Hollandse Waterlinie en zijn we voor Images Connect bezig met de montage van een portretserie over studentenhuisvesting wereldwijd.
bijzonderheden
Wat ons bijzonder maakt is dat we een achtergrond hebben in de visuele antropologie en dus naast technische vaardigheden ook sterk ontwikkeld zijn in het vinden en ontwikkelen van een goed verhaal.
klanten
Voorzet Nederland, T-Safe, Talent Clash, Poppers, Nieuwe Hollandse Waterlinie, Images Connect

Contact

kantoor+postadres:
Wibautstraat 150
1091GR Amsterdam
tel: 06-19947700


Personen

vakgebied

AV opdrachtfilms, Documentaire