zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
Allround medewerker lichtverhuur
Lux & Co
Lokatie
Amsterdam

Lux&Co is een lichtverhuurbedrijf voor film. Wij leveren lichtapparatuur en -bussen aan commerciële producties binnen Nederland en soms een serie of speelfilmproductie.
Het doel is niet een van de grootste maar wel een van de beste verhuurders te zijn, in service en apparatuur. Wij streven naar continuïteit en geloven in het opbouwen van een relatie met onze klant. Samen kom je verder. Naast het verhuren van lichtapparatuur hebben we een aantal super stille generatoren gebouwd, die allemaal zelfrijdend zijn en verhuurd worden onder de naam Stroom & Co. Voor Lux&Co ligt het plezier bij een goed lopend project!

Periode
Fulltime - 40 uur per week

Functie eisen / profiel
Vind jij het leuk om in een omgeving te werken waar een vrolijke, vrije cultuur heerst. Waar je in een prettige werkomgeving je kwaliteiten kan laten gelden en waar je samen met je collega´s zorgt dat alles goed verloopt binnen het bedrijf? Dan is Lux & Co de werkplek voor jou!
Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen.
Je controleert lichtapparatuur en zorgt dat het materiaal gereed is voor transport (alle apparatuur in de juiste bus). Na verhuur los je de retour gekomen apparatuur en verwerkt dit op een juiste manier.

Ben je communicatief vaardig, klantgericht en stressbestendig? Heb je een proactieve houding en rijbewijs B? Heb je affiniteit met de filmindustrie, licht of elektrotechniek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel en kom dit leuke team versterken.

Wat bieden wij?
Werken bij een leuk, jong, informeel bedrijf. Afwisselende baan met een collegiale en open sfeer.
Marktconform salaris. Mogelijkheid tot het volgen van cursussen.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Lux & Co
login om te reageren op dit bericht
Op: 12-09-2019 / 141 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding
bekijk profiel