zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
POSTERONTWERPER gezocht voor sprookjesfilm vluchtelingen
V.A. van den Ouden
HOPSA HEISASA is mijn afstudeerfilm aan het RITCS School of Arts. Het is een korte sprookjesfilm van ca. 15 minuten. Daarvoor ben ik op zoek naar een poster ontwerper.


VERHAAL
Hopsa Heisasa gaat over een eenzaam jongetje genaamd Willem die zijn ontvoerde teddybeer wilt redden van Isra, een verdronken vluchtelingmeisje. Maar als hij erachter komt dat Isra’s eigen teddybeer is afgepakt door de golven en ze zonder niet door naar het hiernamaals durft, raken ze verzeild in een reis naar liefde en troost.

MEER INFO
Op de (succesvol afgeronde) crowdfund-pagina van Hopsa Heisasa staat uitgebreide info over dit project: https://cinecrowd.com/nl/hopsa-heisasa

FASE VAN HET PROJECT
Momenteel bevind de film zich in de post-productie. De deadline is eind december.

Type
studentenproductie

Lokatie
N.v.t.

Omschrijving
Iemand die nog studeert en meer ervaring wilt opdoen (en zijn portfolio wilt uitbreiden);

Periode
De deadline van de film is eind december. Eind januari/begin februari begint de distributie fase waar de poster voor gebruikt zal worden.

Functie eisen / profiel
WERKWIJZE
Van de film is reeds een picture lock. Deze krijg je te zien en a.d.h.v. jouw bevindingen ga ik graag met je brainstormen over hoe jij het posterontwerp voor je ziet.

HOE ZIE IK DE POSTER VOOR ME?
Omdat het een (donker) sprookje wordt zie ik iets voor me in de stijl van Drew Struzan. Maar ik sta open voor andere invalshoeken. Eigen inbreng is zeer welkom.

Wat bieden wij?
- Exposure (de poster zal veelvuldig gebruikt worden in de PR campagne op sociale media, maar ook via de pers en filmfestivals);
- Een uitnodiging voor de première;
- Netwerk-mogelijkheden. Als onze samenwerking bevalt werk ik graag in de toekomst verder samen bij betaalde opdrachten.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: V.A. van den Ouden
login om te reageren op dit bericht
Op: 06-09-2019 / 260 x bekeken
Categorie: Onbetaald
Verloopt op: 01-10-2019
bekijk profiel