zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
Commercial Productie Stagiaire
25fps Commercial productions
Wij zijn 25FPS COMMERCIAL PRODUCTION, een commercial productiemaatschappij gevestigd in Amsterdam. Wij produceren uiteenlopende commercials, voor o.a. Nuon, Albert Heijn, McDonald’s, Andrélon, KWF en de Nationale Postcode Loterij om enkele voorbeelden te noemen. Meer over onze producties is te vinden op www.25fps.nl

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een gedreven stagiair(e) met organisatorisch talent; een duizendpoot die ons productieteam kan komen versterken. Je bent leergierig en wilt veel ervaring op doen. Het bezit van een rijbewijs B is een pré. Wij denken aan MBO- of HBO-niveau, je motivatie en enthousiasme zijn daarbij erg belangrijk.

Periode
Zo lang als je stage periode duurt.... wij zijn erg flexibel.

Functie eisen / profiel
Als productie stagiair(e) lever je een actieve assisterende bijdrage ter ondersteuning van het productieteam bij de producties van A tot Z. Je taken zijn daarbij heel divers. Dit kan op kantoor zijn met het voorbereiden van producties (research, crew inplannen, apparatuur reserveren, callsheets maken, etc.), maar ook op locatie tijdens de draaidagen op de set (productie assistentie). Ook horen diverse office management gerelateerde werkzaamheden daarbij, denk aan het opnemen van de telefoon waarbij je het eerste contact vormt, verzorgen van de lunch, facturen boeken etc. Veel variatie, waarin je verantwoordelijkheden op je kunt nemen – afhankelijk van het kunnen van de stagiair(e) en de werkzaamheden op dat ogenblik.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leerzame, uitdagende stage in een informele sfeer. Stagevergoeding is €350,- per maand + reiskosten vergoeding.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: 25fps Commercial productions
login om te reageren op dit bericht
Op: 13-06-2019 / 115 x bekeken
Categorie: Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op: 31-07-2019
bekijk profiel