zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
Acteur (30-40) voor leuke shortfilm!
Floris Laus
Een depressieve huisvader wordt over het randje geduwd en besluit iemand iets aan te doen, of zelf vermoorden. Maar dit veranderd allemaal als zijn slachtoffer zelfmoord probeert te plegen. 

Type
studentenproductie

Lokatie
Hilversum

Omschrijving
We zoeken een man die zich totaal in het personage kan verplaatsen. Dit is een man die zwaar teleurgesteld is in het leven en vast zit in een vicieuze cirkel. Hij staat op het punt van breken maar moet volhouden voor zijn vrouw. Die heeft hem nodig. We zoeken iemand die een realistisch beeld van een gebroken man kan neerzetten.

Periode
De exacte data van de draaidagen zijn nog niet bekend maar het vind plaats inde maand Maart van volgend jaar.

Wat bieden wij?
We bieden een leuke ervaring bij een studentenproductie! We zijn allemaal heel enthousiast over dit project en kunnen niet wachten om te beginnen met filmen. Deze productie is uniek en heeft een boodschap voor deze tijd. De stress die wordt ervaren is groter dan ooit en eist een tol op veel mensen. Dit willen we graag laten zien hebben daarom veel passie voor dit project!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmindustry.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Floris Laus
login om te reageren op dit bericht
Op: 14-12-2018 / 618 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 30-50 , Man , Redelijk ervaren of opgeleid
Verloopt op: 14-04-2019
bekijk profiel