zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
Wat gebeurt er met mijn profiel na opzegging?
Als een abonnement/lidmaatschap eenmaal is gestopt is dan wordt een account automatisch gedowngrade naar een FREE account. Dit account is dan, zoals de naam al impliceert, gratis. Je staat dan nog wel, hetzij beperkt, in ons systeem en in onze gids(en). Je kunt dus ook altijd weer upgraden naar een betaald account, en je gegevens gaan niet verloren.

NB:
Als je een profiel helemaal uit het systeem wilt verwijderen, dan dien je dat zelf aan te geven.
Wij kunnen (en mogen) dat niet voor je doen. Log dan in en druk op 'account verwijderen' onder 'mijn account' (volg hierna de instructies).