zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
Behoud ik de ingevoerde profielgegevens als niet verleng?
Ja. Je kunt gewoon opzeggen zonder dat je je profielgegevens zult verliezen. Als een abonnement/lidmaatschap eenmaal is gestopt is dan wordt een account automatisch gedowngrade naar een FREE account. Dit account is dan, zoals de naam al impliceert, gratis. Je staat dan nog wel, hetzij beperkt, in ons systeem en in onze gids(en). Je kunt dus ook altijd weer upgraden naar een betaald lidmaatschap en je gegevens gaan niet verloren.

NB:
Als je een profiel helemaal uit het systeem wilt verwijderen, dan dien je dat zelf aan te geven.
Ik kan (en mag) dat niet voor je doen. Log dan in en druk op 'account verwijderen' onder 'mijn account' (volg hierna de instructies).